Schrijf je hier gratis in op de nieuwsbrief
KLIK HIER !
Een hoger menselijk potentieel binnen handbereik dankzij Greater Potentials!

 

Aanschouw hier het begin van een revolutie in de samenwerking tussen technologie en mens om een hoger bewustzijn te scheppen.

 

Duizenden jaren geleden gebruikten shamanen de kracht van muziek om bewustzijnstoestanden te bereiken die zonder trance niet toegankelijk waren.

Sommige oude religies nemen aan dat de aarde ontsond uit de trilling van een oergeluid. Sommige moderne wetenschappers noemen het de big bang, een enorme trilling.

In het Zensatie Handboek duid ik reeds op het belang van de hersengolven en vertel ik hoe men nu via muziek de hersengolven op een bewustzijnstoestand naar keuze kan brengen. Dit betekent dat een snelle en eenvoudige toegang tot diepe meditaties, spirituele gebieden van de geest en de ervaringen die bij die niveaus horen.

Maar weet je wat het probleem daarmee is? Er zijn een aantal praktische moeilijkheden met deze methode van synchronisattie van de hersengolven.

Zo moet je een koptelefoon hebben en dus op afstand van een meter of twee van je radio kunnen liggen of zitten.

Die koptelefoon moet dan een groot bereik van lage en hoge frequenties perfect aankunnen, anders vershillen de afstanden tussen de geluidsbronnen en is de synchronisatie niet perfect. Verder moet je een koptelefoon gebruiken die goed aansluit op of in het oor. Zonder koptelefoon moet je perfect in het midden zitten tussen de 2 speakers.

Dat om maar enkele dingen op te noemen die me zo direct te binnen schieten. Ondertussen is de technologie echter geëvloueerd.

Er is nu heel recent een methode beschikbaar gemaakt die toelaat om in muziek een signaal te brengen waarop de hersenen reageren door elektrische impulsen te gaan verspreiden op die frequentie echter nu ZONDER KOPTELEFOON.

Nu kun je dus je BEWUSTZIJNSTOESTAND VERANDEREN, DIEP ONTSPANNEN of sneller DIEPERE NIVEAUS VAN MEDITATIE BEREIKEN zonder gedoe met de koptelefoon. Dit betekent ook dat concerten mogelijk zijn waarbij hele zalen positieve bewustzijnsverruimingen kunnen ervaren. Dit betekent dat je deze muziek maar op te zetten hebt op een hoorbare manier en in je eigen favoriete houding kunt zitten of liggen.

Dat op zich is al een enorme revolutie, maar ik was nog niet tevreden…

Toen ik experimenteerde met het toevoegen van de theta frequentie die buitenlichamelijke ervaringen en waarnemen op afstand vergemakkelijkt kwam ik tot een heel vreemde vaststelling…

…het geluid is exact hetzelfde als een speciaal ritme dat ik geleerd had op de didgeridoo. Mijn eerst lessen didgeridoo kreeg ik van een paar Aboriginals in Australië en ik leerde een aantal dingen die ze niet zomaar doorgeven aan westerlingen. Ik leerde een ritme dat zij gebruiken om buitenlichamelijke ervaringen of astrale reizen op te wekken met de didgeridoo. Dit ritme klinkt volledig hetzelfde als een toon waaraan op deze manier de theta frequentie is toegevoegd!

Ik voegde aan het geluid ook een onhoorbaar signaal toe dat toelaat om die donkere brillen met lichtflitsen die je kunt aansluiten op een geluidsbron, te laten flitsen op de frequentie vervat in deze muziek. Je hebt deze bril niet nodig om het effect van deze CD’s te ervaren, maar als je er al een hebt is deze perfect te combineren met dit geluid voor een nog intenser effect.

Dit alles maakt het volgens mij voor mensen veel makkelijker om diepere bewustzijns niveaus te bereiken en maakt de positieve effecten van meditatie voor veel meer mensen toegankelijk.

Mijn eerst testen bevestigen dit.

Enkel positieve resultaten van de hersengolven te synchroniseren die al jaren wetenschappelijk vast staan:

-Verbeterd slaap patroon

-Minder stressgevoeligheid

-Verbeterde intuïtie

-Diepgaandere dromen

-Makkelijker toegang tot buitenzintuigelijke waarnemeing

-Diepere meditaties

-Verbeterd immuunsysteem

-En nog veel meer…

Onderzoek in de VS toont aan dat deze nieuwe methode 2 tot 3 keer efficiënter is dan de oude methodes.

Ik heb nu twee versies gemaakt:

ALFA:

Hier wordt je langzaam naar het alfa ritme gebracht. Hier krijg je toegang tot het onderbewuste, de meer emotionele en intuïtieve delen van je brein.

Om de ontspanning te vergemakelijken heb ik een signaal toegevoegd dat je ademhaling na een tijdje zal overnemen waardoor je op een bepaald ritme gaat ademen en makkelijk ontspant en het alfa niveau bereikt. Een bevrijdend gevoel van weldadigheid wordt opgewekt.

THETA:

Deze versie is overwegend alfa, maar is iets muziekaler en piekt in nog diepere niveaus van je geest. Dit is ideaal om specifieke meditaties met visualisatie of mantras langer vol te houden in een diepe bewustzijnstoestand.

Let op:

Gebruik deze niet als je epileptische aanvallen hebt, of tijdens het rijden of gedurende de bediening van gevaarlijke machines.

Dit is GEEN muziek het is geluid dat je bewustzijn verruimt.

 

Om te bestellen KLIK HIER