Schrijf je hier gratis in op de nieuwsbrief
KLIK HIER !
Een hoger menselijk potentieel binnen handbereik dankzij Greater Potentials!

Opinie
.
 

.

.

 

Beste Koenraad,

Vol genoegen lees ik altijd je berichtjes, stuk voor stuk na het lezen van jouw mooie boek. Er staat zo duidelijk in geschreven hoe alles nou in elkaar steekt dat je geen extra info nodig hebt. Ik heb een eigen praktijk, veel geleerd, maar wat jij allemaal hebt geschreven, perfect gewoon, het maakt zoveel duidelijk. Ik heb het echt 2 keer gelezen, het is een super boek, duidelijk leesbaar, en dat zo’n dun boekje zoveel zeggen kan, toppie, daarom geniet ik steeds ook weer van jouw nieuwsbrieven, heel duidelijk en vaak best emotioneel geladen, maar ook zeer terecht. Ik raad het iedereen aan om te lezen, je hebt geen andere info meer nodig! Hartelijk dank, ook voor al je inzet, je doet erg veel, en je bent ook goed overtuigd, ga zo door.

Groetjes uit Heerhugowaard van Patricia
Energetisch Therapeut

 

Het boek is op een duidelijke en heldere manier geschreven. Het heeft me bepaalde inzichten in een bredere contact doen plaatsen.
Ieder gezichtspunt en benaderingswijze heeft zijn waarde, alsook deze van Koenraad.
Tom
 

Ik heb al verscheidene cursussen gevolgt bij Koenraad.En geloof me (of niet) hij maakt waar wat hij belooft.
en inderdaad ik heb als mens recht op de juiste begeleiding en die enige die met dat kan geven ben ikzelf samen met die mensen die ik daarvoor uitgekozen heb.
… wie weet gaat u … ook nog ooit die mooie ervareningen krijgen die ik mede dankzij Koenraad mag ervaren.
Anita

Koen, je bent een fantastische coach, rustig, bedaard en met iedereen rekeninghoudend, je beheerst de materie die je verspreid zelf volledig door en door dat voel je en dat geeft ons de energie …….je voelt je intense energie het knettert gewoon……
Ik ben alvast heel overtuigt van de werking en het heeft me reeds veel doen veranderen in mijn leven….. Ik ben veel rustiger geworden en weet met alles veel beter raad……Het UDM seminarie en de UDM dvd zijn echt een aanrader voor iedereen die zijn leven en het verloop ervan zelf wil dirigeren.
Mijn ervaring is dat je die 2 echt moet combineren het geeft zoveel meerwaarde…..en het bouwt je zo goed op.
 
Ook schrijf ik nu mijn dromen op en kan de raad die ik daaruit ontvang beter integreren, het is gewoon fantastisch, wat je vraagt krijg je…….Je bestelling komt maar je weet nooit echt wanneer en hoe, maar het komt daar ben ik 200% van overtuigt……..Alles is  al aanwezig , we hoeven het ons alleen maar te herinneren…..
 
Mocht iedereen weet hebben van het gebruik van het collectief bewustzijn wat zou alles fantastisch zijn ……en samen hebben we de kracht, we moeten ons maar even verstillen en bij ons zelf naar binnenkijken, zoals u ons hebt geleerd.
Nu weet ik en ervaar het, dat iedereen een vrije ongelimiteerde toegang heeft tot de onuitputtelijke bron van liefde, weldaad, welvaart, vreugde en succes.
 
En zoals Yves zijn kleuter via een lied leert te leven volgens hun hart, het is gewoonweg hartverwarmend prachtig he…..kinderen zijn ongeschonden pareltjes……ze maken gewoon intuitief gebruik van hun innerlijke bron…….
 
Is er een vervolg op het seminarie gepland, laat het dan vroeg genoeg weten dan maak ik me zeker vrij.
 
Alvast bedankt.
Viviana
 
 

heb een paar jaar geleden de ebook versie van zensatie gekocht hoofdzakelijk uit nieuwsgierigheid
en ook om deels te kunnen kiezen uit meer methoden om mijzelf te verrijken en dat is zeker gebeurd
Piet

Ikzelf werk al jaren als alternatief therapeut en vind gewoon dat je als mensen van elkaar heel veel kan leren. Zoals jij Koenraad, bepaalde zaken uitlegt in je boek, lijkt het me heel normaal dat je er veel vlugger resultaat mee hebt, doordat je ook de meridiaanpunten erbij haalt en deze rechtstreekse impulsen geven aan je energiestroom.Alles is vooral de kunst het via de woorden/gedachten in je gevoel te kunnen zetten .
Dat het werkt ben ik zeker van, dat heb ik in het verleden meerdere keren ervaren. Het resultaat hangt vooral af van de intentie waarmee je iets doet .
Yvette

Beste koen,
Ik heb zeer goede ervaringen met je cursus: Ultra Dynamic Mind thuisstudie, ongelooflijk, dit had ik niet verwacht.
Denk je dat het verstandig is nu ook al het boek aan te schaffen?
Vriendelijke groeten,
Jan

Ik heb je e-book al enkele maanden geleden ontvangen. Hoewel ik het erg interessant vind en er voor mij zeker veel waarheden instaan, kom ik er niet toe de oefeningen met regelmaat te doen. Het book heeft veel overeenkomsten met de kwantumfysica.Deze impliceert dat je zelf een onderdeel bent vab de wereld die je ieder moment creeërt. Het is zeker geen onzin boek maar een heldere uiteenzetting van hoe je het leven vorm geeft. Dank je wel voor dit boek.
Henk

Onlangs heb ik je boek besteld en ben zeer tevreden over de inhoud ervan. Het leest heel gemakkelijk en is zeer duidelijk. De oefeningen die er erin vermeld zijn kan ik iedereen aanbevelen.
Marc

Ook ik ben een blije eigenaar van Koen’s Zensatie handboek. Makkelijk te lezen, goed rechercheerd, bevat goede oefeningen die je met energie laten werken en stelt je in staat zelf je geest te verruimen. Dit is zeker allemaal waar mits je het toelaat, of anders uitgedrukt: jouw overtuigingen zijn jouw beperkingen.
Donald

Voornamelijk heb ik veel aan de oefening rond dromen gehad, connectie maken met de persoon waar je aan denkt, je voelt als het ware dat er verbinding is. ook de oefening van de gouden regen is een opfrisser. .. bedenkt voor je boodschappen en je boek.
Mieke

Beste Koenraad,
Met veel interesse heb ik je boek gelezen en het sluit weer prima aan bij al het andere wat ik op spiritueel gebied heb ondernomen. Het heeft me weer verder gebracht in mijn ontwikkeling en ik ben heel benieuwd naar de spreekbeurt Paden naar Overvloed.
Met vriendelijke groeten…
Marie-José

Wat ik totnog toe met het boek bereikt heb is dat ik ten alletijde mijn energie kan verhogen, maar vooral door naar het Alfa niveau te gaan en in deze toestand affermaties te gebruiken ik alle dagelijkse situaties positief kan beinvloeden, zelfs mijn eigen gemoed.
Ik wou je ook nog danken voor de heel interessante nieuwsbrieven.
Groetjes,
Martine

Beste Koen,
uw Zensatie Handboek heb ik reeds enkele tijd.  Nu is "the secret" of "de wet van de aantrekkingskracht" nogal veel in beeld.  Volgens mijn mening staan er meer waarheden in uw boek, dan in het boek van "the secret".    Uw nieuwsbrieven zijn telkenmale interessante stukken om te lezen. Doe zo verder.
Guido

Hallo Koenraad ik heb jouw boeken nog niet gelezen ,wel de brieven die jij mij schrijf.
Deze komen altijd op het moment dat het brood nodig is in mijn leven. jouw visie in de opgestuurde berichten ,geven mij zoveel energie
om verder tegaan .Ik vind jouw woorden zo helend werken,alsof jij precies weet wanneer een ander die hulp nodig heeft.
Dank je wel.
De groeten, Gladys.

Met belangstelling lees ik telkens weer je nieuwsbrieven. Ik heb ook het Zensatie-boek gelezen alsook de Verboden Geheimen.  Ik heb zo de indruk dat je meer weggeeft dan dat je er onmiddellijjk voor terugkrijgt. Maar dit zal ook wel je bedoeling zijn, want jij werkt ook volgens de aantrekkingswet. Met belangstelling kijk ik uit naar de spreekbeurt op MP3.
Ortwin

thx voor de raad koen…
heb je boekje met veel intresse gelezen… eindelijk komt er een handleiding op mn pad waarmee ik kan experimenteren , theorie waar ik al lang een vermoeden van had maar niet wist hoe je ermee kon werken….. thx….
hoop doet leven… zoeken doet vinden…
Sjoerd