Schrijf je hier gratis in op de nieuwsbrief
KLIK HIER !
Een hoger menselijk potentieel binnen handbereik dankzij Greater Potentials!

FAQ – Veel Gestelde Vragen

1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij betaling met krediet kaart of Paypal ontvangt men de bestelling iets eerder. Normaal gesproken gaan er voor België ongeveer 4 – 7 dagen over en voor Nederland 5-10 dagen.

Verzendingen worden pas verstuurd nadat betaling is ontvangen.

Indien U de bestelling niet heeft ontvangen binnen die tijd, laat ons gerust iets weten. Gelieve ons het bestelnummer ook op te geven en dan zoeken we het voor U uit.

2. Wat is het verschil tussen Ultra Dynamic Mind en Meditatie & Energie Cultivatie?

Het beste kijk je daarvoor onderaan bij de pagina’s van elk van de cursussen, waar een beknopte inhoud per DVD staat.

Het komt er in grote lijnen op neer dat Ultra Dynamic Mind is gericht op actieve meditatie.

Hierbij leer je naar je onderbewustzijn gaan en daar ACTIEF te werken.

Bijvoorbeeld met manifesteren, waarnemen op afstand en psychometrie.

Er zijn ook een aantal energie oefeningen, die er vooral op gericht zijn het energieniveau te verhogen en de doorstroming van deze energie door het lichaam te verbeteren.

Terwijl Meditatie & Energie Cultivatie veel meer gericht is op PASSIEVE meditatie.

Hier leer je het proces om je geest leeg te maken, concentratie te trainen en te mediteren volgens Oosterse principes en methoden. Dit is de basis voor de mentale training om uiteindelijk – na veel oefenen – samadhi te kunnen bereiken. Er komen ook krachtige energie oefeningen aanbod.

Deze passieve meditatie is nodig in het proces van spirituele evolutie om je enrgieën in balans te brengen, je geest tot rust te brengen en je bewustzijn te verhogen.

Deze training verhoogt de kracht van de geest zodat visualisaties, magische rituelen, manifesteren of de wet van de aantrekking veel sterker werken.  Daar waar Ultra Dynamic Mind je aanleert HOE je jouw geest gebruikt en bijvoorbeeld visualisaties op het juiste mentale niveau van bewustzijn doet.

Voor de meeste mensen zal het op hun pad van spirituele evolutie en het ontwikkelen van een hoger potentieel, beter zijn eerst met Ultra Dynamic Mind aan de slag te gaan en pas daarna met Meditatie & Energie Cultivatie.