Schrijf je hier gratis in op de nieuwsbrief
KLIK HIER !
Een hoger menselijk potentieel binnen handbereik dankzij Greater Potentials!

Inleiding: 

Deze keer bracht mijn zoektocht naar het begrijpen en het ervaren van het echte potentieel van de mens  me naar deze stad in Azië...

Deze keer bracht deze zoektocht naar het begrijpen en ervaren van het echte potentieel van de mens me naar deze stad in Azië…
 
Tijdens de ontmoeting met de meester drong deze bij een van zijn studenten een beetje aan om een demonstratie te geven. Toen ze een vrijwilliger vroegen, was ik redelijk snel om mij aan te dienen. Maar de twijfel in de student deed mij beseffen dat ik me misschien niet helemaal bewust was van wat er ging gebeuren.

Na een korte voorbereiding… en de geruststellende woorden te geven dat ik moest ontspannen omdat als er weerstand zou zijn in mijn lichaam, mijn hart en hersenen konden verbranden….
We stonden alle twee op blote voeten. De student pakte mijn arm en liet zijn energie door mijn arm gaan.

Het voelde alsof er elektrische stroom door mijn lichaam ging, erg sterk. Net als elektrische stroom die door het lichaam gaat, ik weet dat, ik had al stroom door mijn lichaam gehad. Er was geen bedrog, geen objecten die werden gebruikt. Deze energie kwam uit de persoon zelf. De student kon de intensiteit en diepte aanpassen waarmee de energie doordrong. Ik merkte dat de tweede keer, de intensiteit hoger lag.


 

Later terwijl we wat oefeningen deden, projecteerde de meester zijn energie in de kamer. Na een paar minuten proefde ik een zoete smaak in mijn mond. Later merkte ik dat al de vloeistoffen van mijn lichaam in feite zoet waren, zoals honing. Op veel plaatsen dus aangezien het zweet overal komt. Ik beleefde wel wat plezier aan het likken aan mijn vingers en lippen omwille van de toch wat vreemde sensatie…

Een douche nam deze zoetheid niet weg, het kwam dus van binnen uit het lichaam. Het bleef zo ongeveer drie dagen duren.

De studenten van de meester behandelden zieke mensen gedurende de dag. Ze vertelden dat er meer dan veertig mensen kwamen voor healing. Zij waren echter maar met een drietal personen. Ze moeten dus erg goede energie cultivatie vaardigheden hebben.

Na dit gebeuren moest ik naar een ander eiland waar een andere leraar nog wat training op het programma had staan.
 

Er was dan een gevorderde meditatie training. Een vervolg programma dat ook open staat voor de mensen die de basistraining in Bali mee hebben gedaan.

Een training, waar ik was omringd door kaarsen… heel veel.. is misschien interessant om te delen. Ik moest mijn intentie richten op het doven van al de kaarsen. Ik merkte echter dat mijn geest moeite had om de concentratie vol te houden in alle richtingen. Daarom richtte ik mijn concentratie op een bepaald kwadrant voor mij. Aan het einde van deze training, toen ik mijn ogen volledig opende, merkte ik dat de kaarsen in het gebeid waar ik mijn concentratie op hield, zo goed als verdwenen waren. Terwijl de andere kaarsen rond mij nog niet eens voor de helft waren opgebrand.

Geest over materie, of geest in materie, hoe je het ook wilt noemen. Steeds interessant omwille van de directe feedback en ervaring. Veel dingen op dit pad zijn immers niet zo tastbaar. Zoals een andere ervaring die ik mocht ontvangen…


 


Ik kreeg later wat training gedurende een paar nachten, die was gericht op het uitnodigen van een astrale helper. Niet een denkbeeldige gids, of een projectie van het eigen onderbewustzijn, maar een echte astrale figuur uitnodigen.

De laatste nacht, tijdens de volle maan, gingen we naar een speciale plaats.
Daar ging ik dan in meditatie en moest ik het wezen van de astrale wereld uitnodigen, waar ik contact mee had gelegd de vorige nachten, om er mee te proberen te communiceren.

Zodra het verscheen, vroeg ik of het mij kon helpen om de astrale wereld op deze locatie te zien. Het plaatste dan de nagel van een van zijn klauwen in mijn derde oog. Zodra het dit deed, zag ik een grote ronde tempel daar waar wij in zaten.
Van deze plaats word gezegd dat er veel astrale wezens aanwezig zijn van diverse niveaus en die daar komen om daar magie of misschien gewoon bewustzijn te bestuderen. Ik zag veel schaduwachtige entiteiten in de verte aan de rand van de tempel, in allerlei verschillende vormen en maten.

De leraar die me hiermee hielp vroeg me later om terug te gaan en om advies te vragen over de volgende stap in mijn training en hoe ik best verder ging. Ik kreeg wat antwoorden.
 

Daarna, een volgende stap, moest ik het wezen uitnodigen in mijn lichaam. Ik had dat al ervaren, dus ik wist min of meer wat ik moest doen.  De eerste keer dat ik dit ervoer, had ik het gevoel alsof ik met twee in mijn lichaam was. Iets kwam in mijn fysiek lichaam en probeerde rond te kijken. Ik heb hier wat interessante dingen mee gezien over de jaren, zoals mensen die verschillende talen spreken of die een wezen in zich krijgen en dan anderen kunnen genezen zolang dat wezen via hen handelt.

 

Deze keer, enige jaren later, is mijn energie niveau anders, en ben ik door wat dingen gegaan die een andere ervaring of methode tot gevolg zouden hebben. Het is anders wanneer je jouw energie en bewustzijn ontwikkelt, tegenover mensen die dat niet doen en gewoon in een trance toestand gaan.

Ik deed dus het nodige om dit wezen in mij uit te nodigen. Terwijl ik deed, was ik nog steeds bewust van de ervaring. Alsof mijn bewustzijn daar nog was. Het nam echter mijn lichaam over, het was een tijger. Ik liet een brul en maakte een start alsof ik weg wou sprinten terwijl ik een grote kracht in mijn benen voelde. Maar het was snel weer weg, het kwam en ging in een flits. De leraar vertelde dat dit door mijn training komt, het komt dan maar vertrekt dan ook weer vlug, we hebben snel weer controle. Als je het zonder training doet, dan kan het langer blijven en dan heb je een soort trance toestand, vaak nogal hysterisch, zoals je die soms tegen komt in Aziatische culturen.

Wel, ik hoop dat je wat inspiratie vind in deze woorden.

Voor een goede praktische basis voor spirituele groei is er Het Zensatie Hanboek: De Verboden Geheimen Van Persoonlijke En Spirituele Ontwikkeling. KLIK HIER

Zin om mee te trainen in Bali?
Dat kan. Lees alle details hier: KLIK HIER VOOR DE SPIRITUELE TRAINING IN BALI

 

Deze keer bracht mijn zoektocht naar het begrijpen en het ervaren van het echte potentieel van de mens  me naar deze stad in Azië…

1