Schrijf je hier gratis in op de nieuwsbrief
KLIK HIER !
Een hoger menselijk potentieel binnen handbereik dankzij Greater Potentials!

Open De Poort Naar De Ultieme Vermogens Van Je Geest En
Ontketen Je Ware Potentieel

 

Hoe zou het voor je zijn als je in rechtstreeks contact komt met een hoger bewustzijnsniveau en in een flits van vreugde ontdekt dat dit je kan helpen om je dromen en diepste verlangens te verwezenlijken?

 

En wat als je dit contact had gelegd, met iets waarvan je diep vanbinnen vermoedde dat het er was, maar nooit echt kon bereiken, op een heel eenvoudige manier en in minder dan een minuut?

 

Dit is:

                                                        Ultra Dynamic Mind

 

Kijk eens naar je leven… heb je alles wat je wilt? 

Of neem je vrede met passief toe te kijken naar wat er op je afkomt?

Ben je opgehouden dat ideale leven te scheppen waar je ooit van droomde?

Ultra Dynamic Mind Alfatraining Silva UltraMind Methode

 

Als je er naar verlangt om je potentieel als mens te verhogen en als je een sterkere impact wilt hebben op de wereld rond je, dan zal deze informatie van groot belang voor je zijn.

 

Ik zeg je nu alvast dat dit alles binnen je bereik ligt en ik zal je de methoden aanreiken die je toelaten je dromen te verwezenlijken.

Maar een Waarschuwing:

Wat ik je zal onthullen gaat in tegen wat veel bekende zelfhulp goeroes je vertellen.


Je hebt zeker al gehoord van affirmaties, cursussen om je doelen te bereiken, positieve visualisatie en meditatie? Honderden cursussen bieden deze aan, maar weinig bieden een volledig plaatje of  laten je toe echte doorbraken te krijgen. Waarom niet?

 

Ten eerste is er een categorie van cursussen, de motivatie sprekers, die er op gericht zijn je naar een emotionele piek te brengen tijdens de cursus, maar inhoudelijk vaak te wensen overlaten.


Door je emotionele staat merk je dat op het moment zelf niet, maar na korte tijd is die piekstaat verdwenen en zit er vaak niks anders op dan opnieuw naar zo een ‘optreden’ te gaan om een volgende emotionele high te krijgen.

Ik houd niet zo van deze toestanden omdat het je aan het lijntje houdt en je fundamenteel weinig leert.

Verder zijn er cursussen die puur gericht zijn op bewuste, rationele informatie overdracht. Vaak zijn dit principes en denkmethoden die om te kunnen werken vereisen dat je jouw overtuigingen, zelfbeeld of levensvisie aanpast.

 

Deze laatsten zitten in je onderbewustzijn en zijn moeilijk op bewust, rationeel niveau aan te passen. Deze technieken werken dan ook enkel als ze bij toeval door je onderbewuste worden overgenomen. Helaas gebeurd dat bij veel mensen niet. De commotie rond The Secret valt in deze categorie. Men moet dus naar het niveau van het onderbewuste en daar op een bewuste manier mee leren werken, want daar zitten jouw overtuigingen en zelfbeeld..

 

 

                    Ultra Dynamic Mind

      Een krachtige dynamische vorm van meditatie, gaat veel verder dan dat alles.

 

 

Het leert je op zodanig krachtige manier gebruik maken van je geest dat je binnen enkele dagen in staat bent om buitenzintuiglijke waarnemingen te doen en genezing bij jezelf en anderen te bewerkstelligen.

 

Recentelijk kwam aan het licht dat zowel de Verenigde Staten als Rusland gedurende de Koude Oorlog sterk investeerden in het onderzoek naar het waarnemen op afstand om informatie te verkrijgen. Officieel houden ze zich er niet meer mee bezig. Het waarnemen op afstand werd echter nog aangewend om de schuilplaats van Saddam Hoessein te achterhalen…

Saddam bleek na de eerste oorlog in Iraq zijn eigen team ontwikkeld te hebben van mensen die het waarnemen op afstand meester zijn. De Bulgaarse overheid is ver gevorderd met het gebruik van deze methoden. De Chinezen zijn sterk bezig op dit vlak. En de lijst gaat verder.

 

Het waarnemen op afstand heeft zijn waarde nog steeds en helpt grote aantallen mensen over heel de wereld om elk niveau van hun leven te verbeteren: relaties, zaken, financieel, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

 

Er zullen momenten zijn dat een mens belangrijke beslissingen moet nemen, misschien wel een beslissing op leven en dood, soms is de informatie die je dan krijgt via de 5 zintuigen niet voldoende om die beslissing te kunnen nemen. Het waarnemen op afstand geeft je toegang tot de informatie of inzichten die je nodig hebt.

 

Onderzoek naar het leven van extreem succesvolle mensen heeft aangetoond dat er een constante blijkt te zijn: een groot deel blijkt op een gegeven moment een inzicht of ingeving gehad te hebben waarvan ze niet kunnen verklaren waar het vandaan komt. Ik leer je niet enkel waar zo een ‘visioen’ vandaan komt en maar ook hoe je er steeds toegang tot kunt krijgen.

 

Kortom ik leer je dingen doen die je nooit voor mogelijk hield

 

Ik leer je te ontdekken wat jouw doel is in dit leven en hoe je de kracht van je creatieve geest kunt gebruiken om je doeltreffend in de richting van dat doel te bewegen.

 

Ook leer ik je waarnemen op afstand. Dat is een methode die je toegang geeft tot betrouwbare informatie op een andere geografische locatie, gebruik makend van iets anders dan de 5 bekende zintuigen.

 

Ontdek het alfa niveau

 

Je hersens produceren elektrische signalen in een bepaalde frequentie. Wetenschappers hebben ontdekt dat de frequentie waarop je brein die impulsen uitstuurt, samenhangt met de bewustzijnstoestand waar je op functioneert.

 

Men onderscheid het bèta niveau: dit is je waakbewustzijn , waar je gericht bent op prikkels uit de buitenwereld en op rationeel niveau werkt. 

 

Vervolgens is er het alfa niveau: dit is het onderbewuste, waar je meer in jezelf bent gekeerd en je overtuigingen en zelfbeeld kunt aanpassen maar ook contact kunt leggen met je intuïtie. Na de eerste dag bereik je dit punt in ongeveer een minuut.

 

Dan is er een nog dieper niveau: het thèta niveau waarop je nog diepere regionen van je geest leert benutten. Hier heb je toegang tot informatie die zich buiten je fysiek lichaam bevindt en kun je een enorme creativiteit en intuïtie bereiken.

 

Het delta niveau is het diepste op deze schaal. Het is het punt dat yogis na jaren lange training bewust bereiken. Ik leer je hoe je op dit niveau kunt werken na slechts twee dagen door gebruik te maken van natuurlijke processen in je geest.

 

 

 

Transformeer je persoonlijke ontwikkeling:

 

Deze methode verbetert je mentale vermogens, je denken, je geheugen, je creativiteit. Deze technologie kan je helpen je levensdoel te vinden en te vervullen, versterkt je contact met hogere intelligentie, geeft je de mogelijkheid om richtlijnen te krijgen van hogere intelligentie om je persoonlijke levensmissie te vervullen.

 

 

 

Transformeer je carrière en werk:

 

·        Wil je een betere baan? Een loonsverhoging?

·        Wil je iets doen dat zinvoller is, interessanter en je meer voldoening geeft?

·        Wil je je eigen zaak beginnen? Wil je meer klanten? Betere werknemers? Betere werkomstandigheden?

 

Gebruik deze methode om de probleemgebieden te ontdekken en om daarna mensen duidelijk te maken dat jij de oplossing hebt. Gebruik deze methode om te ontdekken wat je kunt doen om je werk beter te doen, wat je werk ook is. Gebruik daarna deze methode om je te helpen je beslissingen uit te voeren.

 

Transformeer je relaties:

 

·        Ontdek de problemen in de relatie, zelfs voordat die zich ontwikkelen.

·       Ontdek de noden van de andere persoon zodat je er gepast op kunt reageren.

·        Gebruik deze methode om te ontdekken waar er zich onzichtbare muren gevormd hebben tussen jou en je partner, oude wonden die je was vergeten… of waarvan je misschien niet eens wist… misverstanden die nooit adequaat zijn opgelost.

·        Gebruik dan deze methode om een diep, innerlijk niveau van rapport te bereiken… en neem de veranderingen in het uiterlijke niveau waar.

 

Transformeer je gezondheid:

 

Spoor gezondheidsproblemen op bij jezelf of bij anderen en verwijder ze.

 

Hallo Koen,

Ik heb je DVD’s goed ontvangen en ondertussen ook al bekeken en het is in één woord FANTASTISCH. Meer kan ik er niet over zeggen.

Ik ga er nu stap voor stap aan werken om het volledig onder de knie te krijgen, maar het werkte al meteen. Dit is bijna niet te geloven, de positieve energie die je krijgt.

Iedere keer als ik in alfa geweest ben, is het alsof ik een beetje tipsy of high ben. Ik loop tot ’s avonds met een lach rond (krijg ook sneller de slappe lach) en heb echt zo’n gelukzalig gevoel alsof ik de hele wereld aan kan. Voor het eerst heb ik echt zoiets van: " Het leven is gewoon zalig."
Duizendmaal bedankt!
En als je ooit van plan bent om in Limburg iets op te richten, wil ik zeker kandidaat zijn. Want op die manier kan je heel veel betekenen voor andere mensen.
Nogmaals bedankt en vele groeten,

Peggy

 

Dag Koenraad,
Ik ben nu net begonnen met dvd3, doe regel matig de oefeningen.
Vannacht buitengewone droom gehad, Ik was zeer bewust alsof ik wakker was in de droom.
Ik zag een rechthoekig raam zoals de schermen die we ons voorstellen, in dat raam het licht, van de eeuwigheid (zo voelde het).
Prachtige ervaring.De bron van alles vooral licht. Ik zou dit iedere nacht willen opzoeken als ik daar toe in staat ben!
Ga door met je inspiratie, ik ben blij dat jij er bent!
Ellen

 

Hay Koen,

Je hebt knap werk geleverd, met het maken van deze serie op DVD.Ik heb hier heel veel aan. Al gaande weg werd je steeds beter.

Jan

 

Dag Koenraad,
Ik wil je bij deze hartelijk danken voor de DVDs. Je brengt de materie heel helder en duidelijk & praktisch! Ik integreer het in mijn leven.

Veerle & Herman

 

 

Over jouw cursus en het effect op mij persoonlijk, kan ik je zeggen dat ik tot nu toe het meeste baat heb met brein-integratie. Dat vind ik echt spectaculair. Door daar nu een maand mee bezig te zijn ben ik in balans. Heel simpel.

Terwijl ik voorheen op en neer geslingerd werd naar emotie….en de balans niet kunnen vinden bij mezelf. Dus de emotie leidde mij en niet mijn Ziel. Door die ontzettende simpele oefeningen en een prettige manier van het volgen van de cursus op DVD is er totale rust in me.

De neusademhalingen doe ik dagelijks, de oefeningen van de benen ook, Ook de momenten dat de emotie het weer wil overnemen, want het Ego wil toch nog steeds proberen te winnen, dan gebruik ik de oefening met mijn vingers te plaatsen op mijn voorhoofd zoals je uitlegt.
Echt Koen dat is echt heel bijzonder wat je leert.

Manuela

 

Ultra Dynamic Mind:

 

Inzichten uit decennia wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met spiritualiteit in een trainingsprogramma dat resultaat levert en levens verandert.

 

Dit is wat je zult leren:

 

1. Volledige brein integratie

 

Onze hersens bestaan uit twee delen. Een linker hersenhelft en een rechterhersenhelft. In onze cultuur werken wij bijna uitsluitend met de linkerhersenhelft en dan ook nog op het bèta niveau. Op die manier hebben wij maar toegang tot een heel beperkt deel van ons kunnen.

 

Ik leer je eenvoudige methoden om beide hersenhelften te integreren en tegelijk te benutten. Zo gebruik je een groter deel van je potentieel. Deze methoden brengen je een grotere creativiteit en leren je gelijk stress uit je leven bannen.

 

2. Een hoger energie niveau

 

Een ander belangrijk sleutel element in het manifesteren van je wensen is beschikken over voldoende psychische energie. Ik leer je een doeltreffende methode om die op te bouwen.

 

3. Leer dieper mediteren dan een monnik 

 

Vervolgens gaan we aan de slag met je bewustzijnsniveau en leer ik je het alfa niveau bereiken. Een diep bewustzijnsniveau dat mensen bereiken tijdens meditatie. Het alfa niveau wordt in verband gebracht met intuïtie en buitenzintuiglijke waarneming.

 

Ik leer je dit bewustzijnsniveau bereiken wanneer je maar wilt in minder dan 1 minuut.

 

Dit alleen al is een enorm goede vaardigheid. Je bent waarschijnlijk op de hoogte van de vele positieve effecten van meditatie. Meditatie blijkt gunstige effecten te hebben bij depressie, helpt pijn te controleren, angst te verminderen, vertraagt kankers, kikkert het immuunsysteem op en verlaagt de bloeddruk aanzienlijk.

 

Bij de oudere versie van deze methode ga je slechts tot het alfa niveau waardoor je bij de minste afleiding weer in bèta komt, het bewustzijnsniveau waarop dit niet werkt, maar met deze sterk verbeterde versie leer je bewust werken in theta. Dit betekent dat je bij een afleiding nog steeds in de alfa bewustzijnstoestand terechtkomt. Kortom een veel krachtigere methode.

 

Reeds tijdends de training zul je in staat zijn te mediteren en je geest en lichaam te ontspannen binnen één minuut. Stress, hoofdpijn, spanningen, boosheid en slapeloosheid zullen verleden tijd zijn.

 

 

 

4. Controleer je zelfbeeld

 

Je zelfbeeld wort gevormd door de overtuigingen die je hebt over jezelf en over jouw interactie met de buitenwereld. Het kan je grenzen bepalen, kan je beperkingen opleggen en je afremmen. 

 

Ik leer je een methode die je toelaat door te dringen tot het diepe niveau van je geest waar je zelfbeeld is opgeslagen en leer je hoe je dit kunt aanpassen zodat het op een positieve en constructieve manier meewerkt aan het bereiken van je doelen of het scheppen van het leven dat je echt wilt.

Dit hangt samen met het aanpassen van diepgewortelde overtuigingen. Met deze methode kun je overtuigingen die je afremmen vervangen door meer constructieve, die in het verlengde liggen van jouw ideale wereld.

 

5. Activeer je genezende krachten en ontwikkel je buitenzintuiglijke vermogens

 

Eens je hebt geleerd dit bewustzijnsniveau te bereiken, leer ik je de latente vermogens van je geest gebruiken. Je zult namen en locaties krijgen van willekeurige mensen die je niet kent en je zult informatie over hen en hun gezondheidstoestand vinden via je intuïtie.

 

Je zult dan een eenvoudige methode voor genezing op afstand gebruiken om deze mensen te helpen hun tempo van genezing en herstellingskansen te verhogen. In het laatste decennium is er wetenschappelijk bewijs beschikbaar gemaakt dat de mogelijkheid van genezing op afstand bewijst.

 

Stel je eens voor dat je steeds toegang hebt tot informatie of hogere bewustzijnsniveaus die je kunnen helpen de juiste beslissing te maken in je leven en je in helpt je levensdoel te volbrengen. 

6. Gebruik je geest om positieve toevalligheden te scheppen

 

Eenmaal dat je weet hoe je kunt nagaan of je op de juiste weg bent om je levensmissie te vervulen, kun je krachtige visualisatie technieken gebruiken om elk probleem op te lossen dat je zou tegenhouden om dit doel te bereiken.

Op het moment dat je weet wat je levensdoel is, zul je barrières zien verdwijnen, ik ben er zelf het levende bewijs van. Er zullen zich toevalligheden voor doen om je te begeleiden op je pad naar succes en een vreugdevol leven.

 

Als je op het juiste pad zit kun je toevalligheden scheppen om je naar een oplossing te brengen en barrières te doorbreken.

Mensen hebben gemeld met deze training hun genezing te kunnen versnellen en hun dokters te verbazen.

Verkopers hebben een drastische toename in hun commissies kunnen zien.

Anderen hebben relatieproblemen opgelost en hun relaties versterkt.

Velen hebben hun dromen kunnen verwezenlijken en hun doelen kunnen bereiken met een verbazend gemak.

 

En bovendien leer ik je hiervoor 2 krachtige technieken:

 

De eerste techniek leert je om je geest te programmeren om je naar je doel te brengen. Deze techniek zorgt niet enkel voor interne zelf motivatie maar schept ook externe toevalligheden. Dingen die je anders als buiten je controle zou beschouwen.  Je zult ontdekken dat je zelf je geluk kunt controleren.

 

Manifesteren is niet een veredelde vorm van doelen uitstippelen, zoal het nu wordt voorgedaan. Het is direct invloed uitoefenen op je realiteit door energie te laden met bepaalde informatie en intenties. Dit is hoe je jouw eigen realiteit schept! 

 

Een tweede techniek leert je om toegang te krijgen tot je hogere bewustzijn terwijl je slaapt, om zo antwoorden te krijgen op complexe problemen. Deze hulp krijg je in de vorm van dromen, ideeën dien in je geest opkomen of zelfs toevalligheden in de fysieke wereld die betekenisvolle signalen zijn.Een hele boterham he?

Normaal is dit een intensieve cursus die 2 volle dagen duurt. Nu kun je deze echter volledig op DVD krijgen. Op die manier kun je rustig in je eigen tempo met deze materie aan de slag. Bovendien kun je via een handige indeling in hoofdstukken en met een snelstart kaart eenvoudig een bepaald stuk terug vinden en nog eens opnieuw doen.

Kort samengevat is dit wat je in de Ultra Dynamic Mind Thuisstudie Set van mij krijgt:

DVD 1:

Uitleg over de verschillende bewustzijnstoestanden en hoe elk van deze functioneert.
De speciale audio training om naar een diep ontspannen bewustzijnsniveau te gaan: alfatraining.
Nuttige en praktisch bruikbare informatie over hoe jouw brein werkt. En hoe je deze informatie kunt gebruiken om minder stress te hebben en de verborgen vermogens van jouw geest te activeren.
Leer waarom het zo belangrijk is om vanuit alfa of theta te kunnen werken. Zo heb je inzicht waarom je bepaalde oefeningen zult doen.
Maak referentiepunten in de subtiele wereld zodat je geest deze makkelijker kan herkennen en het voor jouw makkelijker wordt helderziende of heldervoelende waarnemingen te verrichten.

DVD 2:

De methode om je doelen krachtig naar je onderbewustzijn over te brengen. Dit is een van de ontbrekende elementen als je op de snellste en makkelijkste manier je doelen wilt verwezenlijken. Dit kunnen materiële en spirituele doelen zijn. Ik zal je voorbeelden van elk geven.
Leer je hersenhelften in balans brengen en functioneren met volledige brein integratie. Dit heeft een directe positieve uitwerking op je gemoedstoestand, je mogelijkheden om informatie te verwerken en om met stress om te gaan. Doordat je brein beter functioneert volgt je lichaam. Hierdoor verbeteren sportprestaties.
Leer hoe je op een doeltreffende manier beperkende of negatieve overtuigingen aanpast naar constructieve.
Pas je zelfbeeld aan. Dit laat je toe je beter in je vel te voelen, beter te communiceren met anderen, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, betere prestaties neer te zetten op sport- of werkgebied. Ik vertel je precies hoe je dit doet en hoe je het gewenste resultaat zo snel mogelijk tot stand brengt.

DVD 3:

Verdieping van het functioneren op het ontspannende alfa bewustzijnsniveau.
Maak referentiepunten waarnemen op afstand of remote viewing naar mensen, dieren, metalen en planten.
Leer hoe je informatie over gezondheid, emoties, psychologisch functioneren en meer ontdekt via helderziende en heldervoelende waarnemingen.
Ik vertel wat je kunt doen om problemen op deze gebieden te herstellen naar de meest harmonieuze optimale toestand.

DVD 4:

Je leert hoe je jouw dromen kunt onthouden.
Vervolgens leer ik je hoe je via de dromen informatie kunt ophalen vanuit een bron waar er geen beperkende overtuigingen zijn over wat mogelijk is. Ook ben je daar niet meer gebonden aan tijd en ruimte.
Leer psychometrie beoefenen: zo kun je een voorwerp of foto vastnemen en informatie ontdekken over de eigenaar.

Tevens leer ik je precies wat je moet doen om waarnemingen vanop afstand te doen. Je kunt hier zelfs informatie uit verre verledens mee ontdekken. Ik geef je praktische tips uit mijn eigen ervaring die je toelaten dit vermogen op een effectieve manier te benutten.

 

Verder zijn er een aantal leuke extra’s:

Bonus 1: Technieken voor meer energie
Ik leer je 2 heel effectieve methoden om je energieniveau te verhogen. Er is voor gezorgd dat de kleine, maar belangrijke, details duidelijk in beeld komen.

Bonus 2: De Snelstart Kaart

Hiermee kun je snel zien wat de juiste volgorde is om met deze dvd’s aan de slag te gaan.
Er staat ook op wat op elke DVD is terug te vinden in welk hoofdstukje, zodat je makkelijk iets snel kunt opzoeken.

Bonus 3: Doelwitten voor het waarnemen op afstand

Ik onthul je mijn persoonlijke bron van doelwitten om het waarnemen op afstand mee te oefenen.
Zo krijg je de mogelijkheid te oefenen zonder dat er enige maar dan ook enige kennis op voorhand kan zijn.
Dit is nuttig om jezelf te testen, handig als je niemand hebt om mee te oefenen en vooral een effectief middel om snel vooruitgang te boeken.

Bonus 4: UltraDynamicMind Gidsje

Dit bevat nog extra tips en af en toe wat verduidelijkingen.

Bonus 5: Veel Gestelde Vragen

Hierin geef ik antwoorden op de belangrijkste vragen waarvan ik uit ervaring weet dat ze op de cursus vaak voorkomen.


Wat kost het? Tja… sommige cursussen bieden een fractie van wat je hier aangeboden wordt en kosten meerdere keren dan wat mij redelijk lijkt. Je kunt de volledige Ulta Dynamic Mind DVD Cursus inclusief al het bonus materiaal krijgen voor 297 euro.

Hoe bestel ik?

Om te bestellen, klik hier: BESTEL

Er opent zich dan een nieuw scherm waar je veilig jouw gegevens kunt doorgeven. Bestellen kan via Visa, Mastercard, Paypal en bank overschrijving. De DVDS ontvang je dan 10-14 dagen nadat jouw betaling is ontvangen.

Om te bestellen, klik hier: BESTEL